Nieuw leven

Nieuw leven

De laatste maanden stonden nadrukkelijk in het teken van de komst van onze twee kleinkinderen!

Op 12 juli werd Lise geboren. Dochter van Irene en Tobias. Een bijzonder mooie dag! Goudomrand! En datzelfde geldt voor 19 augustus toen Boaz geboren werd. Zoon van Miriam en Michaël. Beide kinderen kerngezond. Thuis geboren. En dat is speciaal tegenwoordig. Petje af voor de dochters! En alle dank aan God, de Vader van allen.

8 weken oud
1 dag oud

Lise is alweer 2 maanden en groeit voorspoedig. Ze maakt ons vaak blij met een lachje en haar tevredenheid. Boaz is pas een paar weken oud en zit nog volop in de startfase. Hij is een mooi ventje en is flink aan het groeien.

1 dag oud
3 weken

Iedereen is erg blij met de uitbreiding van de familie.

Verhuizen

In ons laatste bericht stond dat we een huis hadden gekocht in Deventer. Op dezelfde dag dat Lise geboren werd tekenden we voor de verkoop van ons huidige huis. Er waren niet veel kijkers en bieders geweest, maar één is genoeg, toch!? We zijn blij met de kopers en hun plannen om vluchtelingen op te vangen! De geplande verhuisdatum is 21 november.

En verder…..

Niet zo veel nieuws deze keer. Het werk als huisarts gaat gewoon door. Veel gewerkt deze zomer. Geregeld krijg ik de vraag of ik in de regio blijf werken? Het antwoord is nee, hooguit incidenteel. Werk zoeken in omgeving Deventer moet niet te moeilijk zijn gezien de schaarste aan huisartsen overal.

In januari hopen we weer naar Thailand te gaan voor enkele maanden.

Verder stond de laatste tijd in het teken van afstuderen. Eerst Bram die zijn Masterstudie civiele techniek afrondde en nu de titel ingenieur mag dragen. En ook Roos, zijn vrouw, sloot een hoofdstuk af door haar bachelor te halen van de studie communicatiewetenschappen. Zij gaat nu verder met een Masteropleiding. Ook Hester volgt momenteel een Masterprogramma Globalization and Development aan de Universiteit van Maastricht.

Dat was het voor nu. Een hartelijke groet en weer bedankt voor al jullie meeleven!

2 gedachten over “Nieuw leven

  1. Mooie foto’s hoor! Wij hopen dat jullie nieuwe status goed bevalt!
    Wouw! Deventer! Ja je dochter en gezin wonen daar, toch, maar zal dat altijd zo zijn?
    Alles inpakken binnen twee maanden. Wat zullen jullie druk zijn!
    Every blessing from the Vader, vooral in Thailand!
    Liefs Herman en Gilllian

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *