Een nieuw begin

Een nieuw begin

2022

Het is al weer eind december 2022. Het is goed om stil te staan wat dit jaar ons gebracht heeft. Veel stond in het teken van een nieuw begin. Het meeste hebben jullie al meegekregen waarschijnlijk.

Allereerst het besluit, samen met OMF, om ons werk in Thailand e.o. anders vorm te geven: Drie maanden per jaar in Thailand. Terwijl in de overige tijd Gert al het medisch vereiste werk via de mail et cetera blijft doen. Over een paar weken gaan we daaraan beginnen. Maar daarover zo meer.

Het volgende was het zoeken naar een nieuwe woonplek. Dit werd een intensieve zoektocht. Begin juni hebben we een mooi huis gekocht in Deventer. En half juli verkochten we ons huis op Urk. Alles verliep voorspoedig. Nu wonen we al weer 4 weken in ons nieuwe huis met veel plezier. We voelen ons echt thuis in ons huis en het buurtje. Erg dankbaar zijn we voor deze nieuwe start dichter bij de kinderen en kleinkinderen.

In deze periode mochten we ook twee nieuwe levens verwelkomen. Lise en Boaz werden geboren bij twee van onze dochters. Zo begonnen we aan een fase van opa en oma zijn. Wat een feest is dat! We genieten er enorm van.

2023

Nu staan we bijna aan het begin van het nieuwe jaar 2023! Wat zal dit jaar ons brengen? We mogen vertrouwen dat ook dit jaar God ons zal leiden en met ons zal zijn. We vieren Kerst. God zag naar deze wereld om en zond Zijn Zoon om ons te redden. Immanuƫl, God is met ons! Zo hopen we 14 januari 2023 DV naar Thailand te vertrekken. We ervaren wel dat dit heel snel, misschien wel te snel, na de verhuizing is. Maar we gaan ervoor. Als we eerst maar in het vliegtuig zitten!

Er zijn al verscheidene dingen gepland. Voordat we vertrekken naar Thailand werken we van 6-8 januari nog mee aan een nieuwe-kandidaten-weekend van OMF in Amerongen. Van 16-20 januari zal Marjo waarnemen als manager van Juniper Tree, een soort retraite- annex vakantiecentrum. Daar zullen we ook de hele tijd verblijven als we in Chiang Mai zijn. Van 25-28 januari hopen we naar Singapore te gaan. Op het hoofdkantoor van OMF willen we een evaluerend gesprek hebben met het hoofd van de medisch adviseurs. Van 6-9 februari hebben we een medische kliniek bij de Shan-vluchtelingen op de grens met Myanmar. 20-22 februari heeft Gert een mannenconferentie van het Thailandveld van OMF. Daarna verblijven we 10 dagen in Bangkok. Daarna? 21 maart vliegen we weer terug naar Nederland.

We willen iedereen heel erg bedanken voor de betrokkenheid bij ons werk/leven in Thailand en Nederland. Of het nu door kaartjes, pakjes, appjes, belletjes, gebed en/of financiƫle steun gebeurd, het doet ons erg goed. We zeggen het nogmaals, we doen het werk niet alleen, maar samen met jullie en bovenal met onze hemelse Vader, onze Heer!

Bijzondere feestdagen en een gelukkig Nieuwjaar! Samen met wie jullie lief zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *