Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Gegevens Thailand

Postadres: Gert en Marjo Jonkheer

                        p/a Mekong Center

                        P.O. Box 27,

                        Amphur Muang,  Chiang Mai 50000

                        Thailand

Email:           jonkheer@xs4all.nl

Whatsapp   Gert:    06-45045618

                         Marjo: 06-11160189

Rek.nr     :    IBAN NL08ABNA052959129

                         t.n.v. OMF-NL  o.v.v. “voor het werk van Gert en Marjo Jonkheer in Thailand”

Ons gezin

Onze Miriam, 30 jaar, woont in Wierden.  In april 2017 afgestudeerd aan de universiteit in Enschede als eerstegraads wiskunde docent en nu al weer een tijd werkzaam op de evangelische middelbare school de Passie in Wierden. Getrouwd met Michaël, afgestudeerd IT-er en werkt bij de belastingdienst. Inmiddels gewoon “burger” zoals hij het zelf zegt.

Miriam houdt van lekker koken en bakken, fotograferen en ze leest ook graag een boek.

Hester, 27, is in 2017 afgestudeerd als fysiotherapeut en werkte een tijdlang in Zwolle.  Haar grote passie op dit moment is salsa dansen en kilometers rennen. Na een dik jaar werkzaam geweest te zijn in Honduras voor de organisatie Wereldouders, heeft ze een baan gevonden als fysiotherapeut in het Academisch Ziekenhuis in Maastricht

Irene, 25, is afgestudeerd als logopedist. In September 2019 is ze getrouwd met Tobias. Ze wonen in Arnhem.  Hij is bezig met de afronding van zijn Masters Natuurkunde. Irene werkt als logopediste op verschillende basisscholen. Irene houdt van zingen en gitaar spelen.

Bram tenslotte, 23, is begin 2020 begonnen met een master van Civil Engineering jaar in Enschede aan de Technische Universiteit. Hij heeft eerst zijn Bachelor of Science gehaald (Cum laude) in Toegepaste wiskunde ( Applied Maths). Vraag hemzelf maar wat dat inhoudt!

Hij houdt van piano spelen, tafeltennis en van wiskunde! Ook druk bij de Navigators in Enschede.

Ook hij is gegrepen door een zeer besmettelijk virus. Roos is de gelukkige en net als de mannen zeer welkom in ons gezin. Ze zijn sinds 18 juli 2018 getrouwd. Roos studeert ook in Enschede (communicatie).

We zijn erg blij en dankbaar voor onze kinderen en met de keuzes die ze in hun leven gemaakt hebben.

Daarbij willen ze ons ook steunen in de weg die wij  zijn ingeslagen, aan de hand van onze hemelse Vader. Hij bindt ons en onze kinderen samen, waar we ook zijn. Het zal voor hen, net als voor ons, niet altijd even makkelijk zijn dat we zo ver van elkaar zitten.